Gıda sektöründeki deneyimlerini aktarmak ve girişimcilere sundukları kapsamlı desteklerle kârlı iş fırsatları yaratmayı amaçladıklarını vurgulayan Best of Dürüm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çam, “Türkiye’de en çok tercih edilen yemeğin tavuk döner dürüm olduğunu görüyoruz. Bu eğilimin 2025’te de devam edeceğine inanıyoruz.” diyerek bu alanda yatırımlarına ağırlık vereceklerini ifade etti.
Best of Dürüm’ün kuruluşundaki temel hedefler ve vizyon nedir?
Best of Dürüm’ün kuruluşundaki temel hedefler, gıda ve fast food sektöründe yenilikçilik anlayışıyla yüksek kalite standartlarında hizmet sunmaktır. 2013 yılında Çorum’da kurulan firmamız, yeniliklere duyarlı iç yapısıyla, tüm Türkiye’nin bildiği lezzetleri “Best of Dürüm” deneyimiyle sunarak misafir memnuniyetini öncelikli hedefi haline getirmiştir. Uzun yıllardır edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri paylaşarak, karşılıklı güven ortamında saygın, itibarlı ve kârlı ticari ortaklıklar kurmayı amaçlıyoruz. 11 yıldır sektörde faaliyet gösteren Best of Dürüm, güçlü organizasyon yapısı sayesinde misafirlerine en yüksek ürün kalitesini sunmayı başarmıştır. Şubelerimizde sunduğumuz Hatay usulü tavuk dürüm, et dürüm ve zengin içerikli soslarla, lezzetin zirvesinde bir deneyim sağlatmaktayız. Ayrıca, AR-GE çalışmalarıyla ana ürünlerimizin yanı sıra yan ürünlerimizi de geliştirerek, misafir beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz. Vizyonumuz, hem misafirlerimize hem de yatırımcılarımıza karşılıklı güven veren bir sistem oluşturmak; düşük maliyet ve kârlı yatırım fırsatları ile bayilik ağımızı genişletmektir. Yenilikçi franchise anlayışımızla sektördeki tüm yenilikleri takip ederek büyümeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz.
Franchise sistemi hakkında bilgi verebilir misiniz? Ne tür destekler sunuyorsunuz?
Best of Dürüm olarak, yenilikçi franchise sistemimizle girişimcilere kapsamlı bir destek sunmayı hedefliyoruz. Gıda ve fast food sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimimizle, yatırımcılarımıza kârlı bir iş fırsatı sağlıyoruz. Franchise modelimiz, sektörde eşsiz reçetemiz ve yüksek kaliteli ürünlerimizle desteklenmektedir. Franchise ortaklarımıza sunduğumuz avantajlar arasında, başlangıç eğitimleri, pazarlama desteği ve operasyonel rehberlik bulunmaktadır. Yeni bayilerimizin, markamızın standartlarına uygun bir şekilde hızlı ve etkili bir başlangıç yapmalarını sağlıyoruz. Ayrıca, AR-GE çalışmalarımız sayesinde sürekli yenilikler sunarak, bayilerimizin ürün çeşitliliğini artırmalarına yardımcı oluyoruz. İşletme sürecinin her aşamasında yanlarında olduğumuz franchise ortaklarımız, gelişen pazar koşullarına uyum sağlamaları için gerekli tüm bilgilere erişim imkanına sahiptir. Güçlü organizasyon yapımız sayesinde, bayilerimize en yüksek ürün kalitesini sunarak misafir memnuniyetini artırmayı amaçlıyoruz. Best of Dürüm ile birlikte, başarıya giden yolda sağlam bir ortaklık kurmak için sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir?
2024 yılı yeme içme sektöründeki trendleri değerlendirdiğimizde, Türkiye’de en çok tercih edilen yemeğin tavuk döner dürüm olduğunu görüyoruz. Bu eğilimin 2025’te de devam edeceğine inanıyoruz ve bu nedenle yatırımlarımızda bu alana ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Tavuk dönerin lezzeti ve pratikliği, tüketicilerin favorisi olmasını sağlıyor ve bu durum bizi motive ediyor. Ayrıca, 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun, Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yer alarak büyüme hedeflerimizi bir adım daha ileri taşımayı planlıyoruz.