Batman’ın alışveriş, yaşam ve eğlence merkezlerinden PetrolCity AVM, 27 Nisan’da başlattığı büyük araç kampanyasıyla ziyaretçilerine iki otomobil kazanma fırsatı sunarken, 31 Ekim’de gerçekleştireceği yıl dönümü kutlamaları için de hazırlıklarını sürdürüyor.
PetrolCity AVM’nin ziyaretçilerine yönelik olarak hayata geçirdiği büyük araç kampanyası, Batman’da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ford Puma ve BYD Seal U DM-i olmak üzere iki otomobil, şanslı talihlileriyle buluşmayı bekliyor.
22 Ekim 2026 tarihine kadar PetrolCity AVM’de gerçekleştirilen her 1.500 TL’lik alışveriş, kampanya koşulları kapsamında çekilişe katılım hakkı sağlıyor. Kampanyanın başlangıç tarihi olan 27 Nisan’dan bu yana oluşan yüksek katılım, ziyaretçilerin otomobil çekilişine gösterdiği ilgiyi ortaya koyuyor.
Çekiliş sürecinin tamamlanmasının ardından, iki otomobilin talihlileri 28 Ekim 2026 tarihinde Milli Piyango tarafından gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.
Yıl dönümüne özel hazırlıklar
PetrolCity AVM, araç kampanyasının yanı sıra yıl dönümü kutlamaları için de çalışmalarını sürdürüyor. 31 Ekim 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek yıl dönümü programında, ziyaretçileri özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor.
PetrolCity AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, araç kampanyasına gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yıl dönümü hazırlıklarının da büyük bir titizlikle devam ettiğini belirtti. Keleş, “27 Nisan’da başlattığımız araç kampanyamıza gösterilen yoğun ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Ziyaretçilerimize iki farklı otomobil kazanma fırsatı sunduğumuz kampanyamız 22 Ekim’e kadar devam edecek. Talihlilerimiz ise 28 Ekim’de Milli Piyango tarafından gerçekleştirilecek çekilişle belli olacak.” ifadelerini kullandı.
PetrolCity AVM’nin yıl dönümü kutlamalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Keleş, 31 Ekim Cumartesi günü ziyaretçileri özel bir programla ağırlayacaklarını belirterek, “Bu yıl dönümümüzde ziyaretçilerimize sıradan bir kutlama yaşatmak istemiyoruz. Özel hazırlıklarımız, sürprizlerimiz ve birbirinden güzel etkinliklerimiz var. Tüm detayları zamanı geldiğinde paylaşacağız. Batmanlıları PetrolCity AVM’de gerçekleştireceğimiz yıl dönümü kutlamalarına davet ediyoruz.” dedi.
Heyecan dolu bir Ekim ayı
PetrolCity AVM’de devam eden iki otomobilli çekiliş kampanyası ile yıl dönümü hazırlıkları, Ekim ayını ziyaretçiler açısından daha da özel hale getiriyor.
28 Ekim’de otomobil talihlilerinin belirleneceği PetrolCity AVM’de, 31 Ekim’de ise yıl dönümü kutlamaları gerçekleştirilecek. AVM yönetimi, kampanyaya katılmak isteyen ziyaretçileri 22 Ekim’e kadar alışverişlerini çekiliş hakkına dönüştürmeye davet ederken, yıl dönümü programı için de tüm ziyaretçileri özel etkinliklerle buluşmaya çağırıyor.

