2024 yılında yeni marka kimliğiyle restoranlarından logosuna kadar dönüşüm yolculuğu başlatan PİDEM, büyüme yolculuğuna devam ediyor. HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karakaş, öncelikli hedeflerinin franchise alan yatırımcıların sistemden çok memnun kalarak ikinci ve üçüncü franchise restoran talepleriyle geri dönmesi olduğunu belirterek, “2024 yılında yurt içi ve yurt dışında 35 restoran açmayı hedefliyoruz.” dedi.
2010’dan bu yana en kaliteli malzemelerle hazırlanmış, en taze ve en lezzetli pidelerini misafirlerine sunan PİDEM’in dönüşüm rüzgârı devam ediyor. Ulusal ve uluslararası alanda pideyi tanıtmayı ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan PİDEM, logosundan restoranlarına kadar markasını yenilerken pidenin geleneksel lezzetini koruyarak ona modern ve çekici bir dokunuş eklemeyi hedefliyor.
HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karakaş, “PİDEM olarak şu anda 40 şehirde 200’e yakın restoranımız ve 2.000’den fazla çalışanımızla Türkiye’nin en büyük pide zinciriyiz. Yakın zamanda duyurduğumuz ‘Yiyenim’ kampanyamızla yenilikçi ve dinamik yaklaşımımızı misafirlerimize anlattık. Mevcut misafir kitlemizi koruyarak geleneksel pide lezzetini yeni tüketici profillerine de aktarmayı hedefliyoruz. Türkiye’deki restoranlarımızın yanı sıra Bakü’de de üç restoranımız bulunuyor. MENA bölgesinde de büyümeyi amaçlıyoruz.” dedi.
Yatırımcılarının ‘ürün kalitesi’, ‘misafir memnuniyeti’ ve ‘her zaman rekabetçi fiyat politikası’ odaklı olmasının en önemli üç prensipleri olduğunu belirten Karakaş, “Franchise için iş ortaklarımızdan 250 bin TL katılım bedeli ve yüzde 7 royalty fee ücreti alıyoruz. Mimari tasarım kendi ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Franchise adayının önerdiği belli bir lokasyon yoksa, iş geliştirme departmanımız tarafından uygun lokasyonlar öneriliyor. Franchise sistemimiz kazan kazan stratejisi ile hazırlanan bir model üzerine kurgulandı. Öncelikli hedef franchise alan yatırımcıların sistemden çok memnun kalarak ikinci ve üçüncü franchise restoran talepleriyle geri dönmesi. 2024 yılında yurt içi ve yurt dışında 35 restoran açmayı hedefliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.