Müşteri odaklı bir yönetim anlayışıyla 2008 yılından bu yana onlarca farklı lezzeti müşterileriyle buluşturan Green Salads, 2023 yılı sonuna kadar 50 yeni şube açma hedefiyle yatırımlarını sürdürüyor. Green Salads Genel Koordinatörü Tuğrul Demirci ile Ekim sayımızda yeni yatırım hedeflerini ve franchise şartlarını konuştuk.
Green Salads markası olarak kuruluşunuzdan bahseder misiniz?
Green Salads olarak 2008 yılında açılışımızı gerçekleştirdik. İlk şubemizi İstanbul’da açtıktan sonra Edirne, Bursa, İzmir, Kocaeli ve Kayseri’de de açılışlarımızı sürdürdük. Green Salads ailesi olarak Türkiye’ye ilk uzun tabak konseptini kazandırmayı ve bu konseptte Türkiye’nin öncüsü olmayı başardık. Bu süreçte misafi rlerimize 66 farklı ürün çeşitliliği ile hizmet vermekteyiz. Green Salads olarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için, müşteri odaklı bir yönetim anlayışıyla; ürün ve hizmet kalitesinde sürekliliğin sağlanmasını kendimize hedef olarak belirledik. Misafi rlerimizin dengeli beslenme programı altında 1 öğünde alması gereken besin değerlerini de sağlamaktayız.
Franchise vererek birçok müşterinize ulaşmayı başarıyorsunuz. Franchise şartlarınızı ve şubelerinizin genel özelliklerini anlatır mısınız?
Green Salads olarak başarımızı bulunduğumuz sektörde ispat ettik. Tecrübemizi ve sahip olduğumuz karlı iş modelini paylaşmak üzere yeni yatırımcılarımıza franchise fırsatlarımızı sunmaktayız. Gıda sektöründe tecrübesi bulunan, girişimci ruha ve başarı arzusuna sahip olan yatırımcılarımızı beklemekteyiz. Şubelerimize ulaştırdığımız her ürünün kalitesini en üst seviyede tutuyoruz. Her personelimizi işe başlamadan önce ve sonrasında devamlı olarak eğitimlere tabi tutuyoruz. Zincirimizin bozulmaması için gerekli tüm önlemleri alarak, şubelerimizdeki ürün ve hizmet standardını sağlamış bulunuyoruz.
Türkiye pazarında nasıl bir paya sahipsiniz? Green Salads markası olarak Türkiye’de nasıl bir konumda olmayı hedefl iyorsunuz?
Başta İstanbul olmak üzere şu anda 6 farklı ilimizde gıda sektöründe ciddi bir pay sahibiyiz. Türkiye genelinde şube açılışları ile şube sayımızı artırarak, kaliteden ödün vermeden bu lezzeti daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefl emekteyiz. Yani şube sayısını artırarak hem istihdamı arttırmış hem de yeni misafi rlerimizle tanışma imkanı yakalamış oluyoruz. 2023 yılının sonuna kadar 50 şube açılışı yapmayı hedefl emekteyiz. Büyük bir kısmının ise sözleşmeleri tamamlandı. Kayseri, İskenderun, Adana, Mersin, Ankara ve Çanakkale illerinde yakında sizlerle olacağız.
Son olarak eklemek istedikleriniz?
14 yıl bize çok şey öğretti. Ödüller kazandık. Hep birlikte pandemi sürecini yaşadık. Başarılarımızı gördük, kendimizi yeniledik. Bizler genişleyen ailemizle yetinmeyip, şube açılışlarımıza devam ederek ülke istihdamına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.