AVM Öne Çıkanlar

Kültürel lezzetler Yöresel Gurme’de buluşuyor

Kültürel lezzetleri tek bir çatı altında buluşturan Yöresel Gurme, hizmet verdiği şehirler arasına Malatya’yı da kattı. Son dönemde Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya ve İstanbul Vega AVM’de yer alan stantlarıyla çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden Yöresel Gurme Genel Müdürü Yusuf Deniz ile bir araya geldiğimiz Nisan sayımızda keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Temelleri 2020 yılında atılan ve 4 yıllık serüveni boyunca Türkiye’nin dört bir yanında yer alan 40’a yakın ilin yöresel ürünlerini bir araya getirip, en kaliteli şekilde değerli ziyaretçilerin beğenisine sunan Yöresel Gurme, başlıca Afyonkarahisar, Trabzon, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay, Balıkesir, Gümüşhane, Siirt, Bursa, Osmaniye, Elazığ ve Mardin’den bölgenin en doğal ürünlerini temin ediyor. Yöresel lezzetleri bir araya getirdikleri stantların yanı sıra, yer aldıkları lokasyonlarda mini sirkler ve çocuk eğlenceleri başta olmak üzere çeşitli kültürel etkinlikler de yaptıklarını ifade eden Yöresel Gurme Genel Müdürü Yusuf Deniz, Ramazan Ayı’na özel olarak Adıyaman ve Malatya’da Hacıvat Karagöz ve Meddah gösterileriyle AVM ziyaretçilerine Ramazan’ın ruhunu hissedebilecekleri bir atmosfer sunduklarını belirtti.

Ramazan Bayramı sonrasında da Trabzon, Tokat, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da Yöresel Gurme olarak AVM ziyaretçileriyle buluşacaklarını sözlerine ekleyen Deniz, yoğun program takvimiyle birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi.

Marka imajımızı güçlendirdik

Stantlarının görünümünü değiştirerek marka imajını daha güçlü bir konuma yükselttiklerini de vurgulayan Deniz, Yöresel Gurme olarak gıda güvenliği konusunda yürüttükleri politikayı ise şu sözlerle ifade etti: “Standlarımızda yer verdiğimiz tüm ürünler gerekli tahliller ile incelenmiş ve işletme kayıt numaraları kontrol edilmiş bir şekilde müşterilerle buluşmaktadır. Ürün ve müşteri arasında gerekli muhafazalar, ekiplerimiz tarafından sağlanmış durumda. Gerek süt ve süt ürünleri gerekse et ürünleri soğuk zincirlerle muhafaza ediliyor. Özenli bir çalışma prensibi ile hijyen standartlarımızı en üst düzeyde tutuyoruz. Çalışanlarımıza eldiven ve maske kullanımını zorunlu tutuyoruz. Geçtiğimiz günlerde İl Tarım Müdürlükleri tarafından Türkiye genelinde yapılan incelemeler sonucunda tüketicilere sunduğumuz tüm ürünlerimizin yapılan tahliller neticesinde gıda güvenliğine uygun olduğu sonucuna varıldı.”

“Sektöre girdiğimiz ilk zamanlar aktif olarak 6-7 AVM ile çalışıyorduk. 2023 yılı içerisinde iş birliği yaptığımız AVM sayısını 17’ye çıkardık.” diyen Deniz, 2024 yılında ise hedeflerinin Türkiye genelinde 30 alışveriş merkezi üzerinden ziyaretçilerle buluşmak olduğunu ifade etti.

Hizmetlerimizle yer aldığımız başlıca AVM’ler:

– Adıyaman-Adıyaman Park AVM

– Batman-Batman Petrol City

– Denizli-Denizli Teras Park AVM

– Diyarbakır- Forum Diyarbakır AVM

– Gaziantep-Forum Gaziantep AVM

– Nevşehir-Forum Kapadokya AVM

-Karaman-Karaman Park AVM

– Karabük-Kares AVM

– Kastamonu-Kastamall AVM

– Malatya-Malatya City AVM

– Mardin-Mardian Mall AVM

– Nevşehir-Nissara AVM

– Elazığ-Park 23 AVM

– Şanlıurfa-Piazza AVM

– Tokat-Novada Tokat AVM

– Trabzon-Rubenis AVM

– İstanbul-Vega İstanbul AVM