Öne Çıkanlar Perakende

2023 HANDE CONCEPT EVENT’TE ETKİNLİKLERLE DOLU BİR YIL OLACAK

Uluslararası En İyi Event Firması ve Uluslararası Mesleki Başarı ödüllerine layık görülen Hande Concept Event, 2023 yılında müşterileri için çok daha fazla etkinlik ve projelere imza atacak. Bünyesinde Avrupa standartlarındaki etkinliklere de yer verecek olan Hande Concept Event Kurucusu Hande Akagündüz ile Şubat sayımızda keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde Hande Concept Event olarak ödüle layık görüldünüz. Ödüle giden sürecinizden bahseder misiniz, hangi dalda Hande Concept Event’in çalışmaları ödüllendirildi?

Daha yolun başında bir firma olmamıza rağmen yapmış olduğumuz titiz çalışmalarımızın sonucunda “Uluslararası En İyi Event Firması“ ödülüne layık görüldük. Ayrıca 30 yılı aşkın zamandır organizatörlük yapmam sonucunda da “Uluslararası Mesleki Başarı” ödülünü aldım. Bu kadar kısa bir sürede ödül almamız bizim titiz çalışmamız, işimize verdiğimiz saygı ve müşteri memnuniyeti ile doğru orantılıdır. İlk günden beri yapılan tüm eventlere ‘bizim için en önemli ve değerli event’ bakış açısı ile yaklaştık ve tüm titizliğimizle çalıştık. Başarı bir ekip işidir. Bu başarının ardında kocaman bir ekibimiz var. Her departmanda çalışan ekip arkadaşlarımızın da “Uluslararası Yılın En İyi Event Firması” ödülünde layık görülmemizde hakları büyüktür. Ekip olarak hiç durmadan çalışıyoruz ve karşılığında da güzel projelere imza atmak bizim en büyük mutluluğumuzdur.

Ödülün Hande Concept Event’in önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projelere yansıması nasıl olacak?

Artık üstümüzde ekstra bir yükümüz var. Ödüllü bir organizatör ve ödüllü bir firma olarak daha da farklı projelere imza atacağız. Eventlerimizde yapmış olduğumuz tasarım ve sanat festivallerine artık daha büyük çaplı konserler, söyleşiler ve özel etkinlikler ekleyerek AVM ihtiyaçlarını tamamen karşılamak istemekteyiz. Etkinliklerimiz ile artan kapı girişlerini daha fazla artırtacak ve artış grafiğini sürekli hale getirecek çalışmalara başladık bile. 2023’te Hande Concept olarak farklı projelere de imza atıyoruz. Artık yurt içi AVM standart etkinliklerine farklılık katmanın yanı sıra Avrupa standartlarındaki etkinliklere de yer vereceğiz ve bunu yaparken tabii ki AVM yönetimleri ile karşılıklı fikir alışverişi içerisinde de olacağız. Her zaman bizim için AVM kalitesini artırmak ve devamlılığını sağlamak amacımız olmuştur.

Sömestir tatili ve yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığınız konsept ve çalışmalarınızdan bahseder misiniz?

Sevgililer Günü’nde 3 farklı etkinlik ile bir aradayız. Sürekli severek çalışmış olduğumuz ve değişik fi kirlere açık olan zincir bir AVM de her gün boyunca dans gösterisi, jazz müzik, flamenko dansı gibi farklı etkinliklere yer verirken ünlü bir sanatçımız ile de söyleşi ve konserle dolu etkinlikler yapıyoruz. 2023, Hande Concept Event için çok güzel ve herkesin zevkle vakit geçireceği etkinliklere imza atarak devam edecek bir yıl olacak. Bir sonraki proje dört gözle beklenir hale gelecek