AVM Öne Çıkanlar

5. Yıla Özel 2 Otomobil Hediyeli Kampanya

Petrolcity AVM, 5. kuruluş yılı kapsamında ziyaretçilerine yönelik otomobil ödüllü bir alışveriş kampanyası başlattı.

Petrolcity AVM, 5. kuruluş yılı kapsamında ziyaretçilerine yönelik otomobil ödüllü bir alışveriş kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, AVM içerisindeki mağazalardan yapılacak her 1500 TL’lik alışveriş için müşterilere çekilişe katılım hakkı veriliyor.

Kampanyada çekilişle verilecek ödüller arasında Ford Puma ile BYD Seal U DM-i model iki otomobil yer alıyor.

Sergilenen araçlar büyük ilgi gördü

Kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Petrolcity AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, 5. yıl dolayısıyla ziyaretçilere özel bir kampanya hazırladıklarını belirtti. Keleş, alışveriş yapan müşterilere hem kazanç sağlayacak hem de heyecan oluşturacak bir fırsat sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Kampanyanın kentte ilgi gördüğü belirtilirken, AVM içerisinde sergilenen araçların da ziyaretçilerin dikkatini çektiği gözlendi. Yetkililer, kampanyanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve katılımın artmasının beklendiğini kaydetti.

Batman’da faaliyet gösteren Petrolcity AVM’nin, bölge ekonomisine katkı sunmaya yönelik çeşitli projeler geliştirmeyi sürdürdüğü ifade edildi.