Güzellik

Giorgio Armani SI Parfüm’ü Tanıttı

Giorgio Armani, SÌ’nin çok yönlü feminenliğini cesur bir şekilde yeniden yorumlayan SÌ PARFUM’ı tanıtıyor. Bu kez baştan çıkarıcı kontrastların yarattığı etkileyici bir yoğunlukla sunuluyor.

Güçlü, duyusal ve sofistike… SÌ PARFUM, ikonik SÌ koleksiyonuna eklenen karşı konulmaz yeni bir şipre-gourmand yorumuyla güçlü feminenliğin özünü ve sınırsız olasılıkların ruhunu yansıtıyor.

İkonik, mücevheri andıran şişesinde sunulan SÌ, imza niteliğindeki şipre karakterini cesur ve karşı konulmaz bir vanilya dokunuşuyla güçlendiriyor. En zarif ve dumansı yönüyle öne çıkan bu nota; yoğun nektarlı siyah frenk üzümü ve görkemli gül Damascena ile buluşarak, amber tonlarında ışıltılı bir yoğunluğu ortaya çıkarıyor.

Zarif gücün simgesi ve Giorgio Armani Global Beauty Elçisi Cate Blanchett, SÌ PARFUM’ın özünü yansıtarak kadınlara en güçlü yanlarını kucaklamaları için ilham veriyor. İster yeni başlangıçlara, ister özgürlüğe, isterse tutkuya “Sì” desin; SÌ PARFUM, yaşamı cesurca kucaklayan kadının gücünü dile getiriyor.

SÌ, ARTIK HER ZAMANKİNDEN DAHA CESUR

Orijinal SÌ kokularının ardındaki usta parfümör Julie Massé, cesur yaratıcılığıyla tanınıyor ve ikonik SÌ kokusunun imzasını Madagaskar’dan elde edilen sofistike bir vanilya ile güçlendiriyor. Vanilyanın gourmand sıcaklığı, derimsi bir akorun zarif duyusallığıyla birleşerek, SÌ’nin şipre karakterini öne çıkarıyor.

Koku, meyve ve baharatın cezbedici notalarıyla açılıyor. Siyah frenk üzümü nektarı ve armut akoru, safran akorunun duyusal ve derimsi notalarıyla zenginleşiyor.

Kokunun kalbinde vanilya, cesur gül  Damascenaile duyusal bir uyum yakalıyor. Gül özünün çiçeksi zenginliği ve şekerli meyve notaları, SÌ PARFUM’ın yoğun karakterini belirginleştiriyor.

Kokunun en tensel ve çekici vanilya yönü dip notalarda açığa çıkıyor; pudramsı yoğunluğu, süet dokusunu andıran rafine bir deri akoruyla buluşarak SÌ PARFUM’ın cesur duyusallığını güçlendiriyor. Bu derinlik, topraksı Gayo paçuli ile daha da zenginleşiyor.

Zarafeti ve duyusallığıyla SÌ PARFUM, ikonik SÌ Eau de Parfum’a gourmand ve karşı konulmaz bir yorum katıyor. Vanilyanın büyüleyici çekiciliği, SÌ’nin sonsuz zarafeti prizmasından yansıtarak güçlü ve çağdaş bir karaktere dönüştürüyor.

MÜCEVHER ZARAFETİNDE ŞİŞE 

SÌ PARFUM için ikonik SÌ şişesi her zamankinden daha değerli bir form kazanıyor. Üç boyutlu, altın lake kaplamalı SÌ logosu ile süslenerek, zarif siyah kapağıyla taçlanıyor. Mücevheri andıran bu şişe, amber tonlarındaki kokusu kadar büyüleyici ve cesur bir çekicilik yayıyor.

SÌ: KOKULARLA TAMAMLANAN BİR KOLEKSİYON

SÌ koleksiyonundaki her koku, SÌ’nin çok yönlü doğasını ve kendine “evet” deme fikrini yansıtıyor. Siyah frenk üzümü nektarının imza notasıyla birleşen her SÌ yorumu, bu ikonik kokunun farklı bir yönünü aydınlatıyor.

SÌ Eau de Parfum, siyah frenk üzümü nektarı, Mayıs gülü ve frezya akorunun paçuli ve miskle harmanlanmasıyla yoğun ve baştan çıkarıcı bir koku ortaya koyuyor.

SÌ Eau de Parfum Intense, Sì’nin daha sıcak bir yönünü ortaya koyuyor ve siyah frenk üzümü nektarı ile siyah çay notalarını kadifemsi çiçek kalbi ve duyusal bir vanilya buketiyle buluşturuyor.

SÌ Parfum, Sì’nin kontrastlı yoğunluğunu duyusal vanilya ile öne çıkarıyor ve bu etkiyi siyah frenk üzümü nektarı, gül ve paçuli notalarıyla tamamlıyor.

ÖZENLE İŞLENMİŞ DEĞERLİ İÇERİKLER

SÌ Parfum’ın kendine özgü kokusu, özenle seçilen ve işlenen içeriklerden doğuyor.

Vanilya bourbon, yalnızca Giorgio Armani için Madagaskar’ın Sava bölgesinden sürdürülebilir yöntemlerle elde ediliyor. Vanilya özü, tek tek elle toplanan çubuklardan hazırlanıyor. Çubuklar haşlanıyor, ardından buharda pişirilip kurutuluyor. Daha sonra belirli bir sıcaklık ve basınçta özütleniyor ve böylece kendine özgü bir koku kalitesi kazanıyor. Son aşamada öz nazikçe ısıtılıyor ve sıcak, balzamik tonlar elde ediliyor.

Vanilya tedarik programı, üreticilere tarımsal uygulamaları geliştirmeleri için eğitim sunuyor. Program, vanilyanın kalitesini artırıyor, verimliliği yükseltiyor ve aynı zamanda orman ekosistemini koruyor.

Paçuli yağı, Endonezya’nın Sumatra Adası’ndaki Gayo Dağları’ndan elde ediliyor. Taze paçuli yaprakları neredeyse kokusuz oluyor, değerli aroması ise kurutma sürecinde gelişiyor. Yıl boyunca hasat edilen yapraklar damıtılıyor ve paçuli esansiyel yağı, hidro-distilasyon yöntemiyle elde ediliyor.