Öne Çıkanlar Perakende

690 Mağazaya Sahip Aydınlı Grup’un Yeni Sahibi Belli Oldu

Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn. gibi markaları bünyesinde bulunduran, 690 mağazalı Aydınlı Grup’un satış ihalesinde en yüksek teklifi 20 milyar 350 milyon TL ile Saat&Saat verdi.

halede Aydınlı Hazır Giyim, PLS Marka Pazarlama, PCU Tekstil Mümessillik ve Aydınlı Moda Tekstil şirketleri satışa çıkarıldı. Muhammen bedel 20 milyar 350 milyon TL olarak belirlenen şirketler için en yüksek teklif Saat&Saat’ten geldi. Satışın kesinleşmesi, ihale komisyonunun onayının ardından gerçekleşecek.Satış işlemini doğrulayan Saat&Saat’in patronu Ramazan Kaya, “Muhammen bedelle alım yaptık. Önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız” dedi.

Aydınlı Grup, 306’sı yurt dışında olmak üzere toplam 690 mağazasıyla faaliyet gösteriyor. İhalenin sonuçlanmasıyla birlikte Hazine’ye ait hisselerin devri gerçekleştirilecek.