
Değerli dostlarım,
Mall Report Dergimizin 200.sayısını bizlerle buluşturan sevgili Turgut Tahnal ve ekibini çok kutluyorum. İçinde bulunduğumuz sosyo-ekonomik şartlarda sektörel bir yayını 200 defa reel dergi olarak hayata geçirmek hiç kolay bir iş değil… Kutluyorum.
Dostlarım 2009 yılına dönersek, AVM yatırımcılarının bir STK çatısı altında toplanmaları önerime başta Sayın Hakan Kodal’ın ve bazı yatırımcıların olumlu görüş vermeleri üzerine çok kısa sürede AYD’yi kurduk. AYD’nin ve sektörün başarılı sektörel medyaya ihtiyacı vardı. Oldukça başarılı konvansiyonel ve online yayınlar gelişti bizler de çok destekledik.
Ancak AYD’nin Anadolu’daki potansiyel girişimciler, kiracılar ve özellikle iş arayan nitelikli gençler tarafından iyi bilinmesi gerekiyordu. Biz de AYD için önceliği olan şehirlerde gerçekleştirmek üzere “AVM Sohbetleri “olarak bir seri yuvarlak masa toplantıları düzenlemeye karar verdik. Bize bu yuvarlak masa toplantılarını fotoğraflı olarak yayınlayacak bir dergi gerekliydi. İlk görüşmede bile çok heyecanla proje ortağı olmayı bu yuvarlak masa toplantılarına ekibiyle katılmayı kabul eden “MALL REPORT” yönetimi oldu. Birlikte 20 ayrı şehirde “AYD AVM SOHBETLERİ “yuvarlak masa toplantılarını fotoğraflı olarak yayınlayarak sektörün merkezine yerleşti. İşte o günden bu yana bilgili, iyi niyetli, çalışkan MALL REPORT sektör merkezinde olmaya devam ederek AVM’ler başta organize perakende sektörü kuruluşları ve çözüm ortaklarının iletişim merkezi olarak görevine başarıyla devam ediyor ve bizlere 200.sayıyı kazandırmanın gururunu yaşıyor.