Mall Report Blog Perakende ETi ve TBWA\Istanbul’dan işbirliği
Perakende

ETi ve TBWA\Istanbul’dan işbirliği

ETi, konkuru kazanan reklam ajansı TBWA\Istanbul ile kapsamlı bir stratejik işbirliğine imza attı.

ETi, Türkiye’de ve dünyada markalarının iletişim yolculuğunu şekillendiriyor.

Yapılan konkur sonucunda ETi Çikolata, Maximus, Karam Gurme ve Karam markalarıyla hali hazırda yürütülen işbirliğini genişleten ETi; Crax, Gong, Canga, Lifalif, Petito, Hoşbeş, Tutku, ETi Çikolatalı Gofret ve ETi Kurumsal marka ile ilgili yaratıcı süreçlerini de TBWA\Istanbul çatısı altına taşıdı.

Yeni dönemde, TBWA\Istanbul’un 30 yıla yaklaşan deneyimi, yaratıcı gücü ve global vizyonu ile ETi’nin marka portföyünün stratejik pazarlama iletişimi geleceği bu birliktelikle şekillenecek.

“Global ölçekte büyüme yolculuğumuzu destekleyecek bir ortaklık”

ETi Türkiye Pazarlama Başkanı Alper Eroğlu işbirliği hakkında, “TBWA\Istanbul’un güçlü stratejik yaklaşımı ve yaratıcı vizyonu, ETi markalarının gelecek dönemdeki hedefleriyle büyük bir uyum içinde. Markalarımızın Türkiye’deki güçlü mirasını korurken, global ölçekte büyüme yolculuğumuzu destekleyecek bir ortaklık kurduğumuza inanıyoruz” dedi.

TBWA\Istanbul CEO’su Nilgün Burcu Özdemir ise “ETi markasının uzun yıllara dayanan kıymetli marka yönetimi, yenilikçi bakış açısı ve Türkiye’den dünyaya açılan değerli markalarından biri olması, ajansımız için de çok özel bir anlam taşıyor. ETi, hem stratejik hem de duygusal olarak bizim için önemli bir kategori. Eminim birlikte hem konuşulacak, hem markaya değer katacak, hem de ticari başarı getirecek işlere imza atacağız” diyerek birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Exit mobile version