Mall Report Blog Uncategorized ATEŞ DÖNER’DE ÜSTÜN KALİTE, KATKISIZ ÜRÜN
Uncategorized

ATEŞ DÖNER’DE ÜSTÜN KALİTE, KATKISIZ ÜRÜN

İstanbul, İzmir, Tekirdağ ve Trabzon başta olmak üzere 2022 yıl sonuna dek 10 yeni şubeyi daha müşterileriyle buluşturmaya hazırlanan Ateş Döner, üstün kalite ve katkısız ürün kullanımını temel prensibi olarak benimsiyor. Ateş Döner Firma Sahibi Güngör Göktepe ile Kasım sayımızda gerçekleştirdiğimiz söyleşide Göktepe, büyüme hedeflerini okurlarımız için anlattı.

Ateş Döner olarak yıl sonuna dek açmayı planladığınız 10 yeni şubenizi Türkiye’nin hangi lokasyonlarında konumlandırmayı hedefliyorsunuz, büyüme ivmeniz hangi bölgeleri kapsayacak?

Öncelikle İstanbul, İzmir, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde bulunan şehirleri büyüme planımıza aldık. Orta ve uzun vadede ise Türkiye’nin bütün bölgelerinde Ateş Döner olarak büyümemizi sürdürmek hedefindeyiz.

Müşterilerinize doğal ürünlerle hazırlanmış lezzetler sunarken dikkat ettiğiniz unsurlar nelerdir, ürün seçiminizi hangi faktörler belirliyor?

Sunum ve üretimlerimizde; temizlik, üstün kalite, katkısız ürün kullanımı Ateş Döner olarak temel prensibimizdir. Ayrıca güler yüzlü ve çözüm odaklı çalışanlarımız ile değerli misafirlerimize hizmet vermek vazgeçilmez amaçlarımız arasındadır.

SUPERIOR QUALITY, ADDITIVE-FREE PRODUCT AT ATEŞ DÖNER

Ateş Döner, which is preparing to introduce 10 new branches to its customers by the end of 2022, especially in Istanbul, Izmir, Tekirdağ and Trabzon, adopts the use of superior quality and additivefree products as its basic principle. In the interview we conducted with Ateş Döner Company Owner Güngör Göktepe in our November issue, Göktepe explained his growth targets for our readers.

In which locations in Turkey do you intend to locate your 10 new branches that you plan to open by the end of the year, and which regions your growth plan will include?

We have included the cities located in the Aegean, Marmara and Black Sea regions, primarily Istanbul, Izmir, Tekirdağ and Trabzon in our growth plan. In the medium and long term, we are targeting to continue our growth as Ateş Döner in all regions of Turkey.

What are the factors you pay attention to when offering your customers dishes prepared with natural products, what factors shapes your product selection?

Cleanliness, superior quality, the use of additive-free products in our presentations and productions is our basic principle as Ateş Döner. Additionally, it is among our indispensable goals to serve our valued guests with our cheerful and solution-oriented personnel.

Exit mobile version