Mall Report Atamalar Schneider Electric’te Üst Düzey Atama
Atamalar Uncategorized

Schneider Electric’te Üst Düzey Atama

Schneider Electric, Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanlığı görevine 1 Ocak 2026 itibarıyla Mehmet Özalp’in getirileceğini duyurdu.

Schneider Electric, Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanlığı görevine 1 Ocak 2026 itibarıyla Mehmet Özalp‘in getirileceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, enerji teknolojileri şirketi Schneider Electric’te üst düzey bir atama gerçekleşti.

Bu kapsamda, mevcut Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil, görevini 1 Ocak itibarıyla Mehmet Özalp’e devredecek.

Özalp, deneyimi, bölgeye ve sektöre hakimiyetiyle şirketin iş ortaklarıyla kurduğu işbirliğini daha da ileriye taşımaya odaklanacak.

İstanbul Erkek Lisesi mezunu Mehmet Özalp, 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans Programı’nı 2002 yılında tamamlayan Özalp, kariyer yolculuğuna 2004 yılında Proje Müdürü olarak Schneider Electric’e katılarak başladı.

Exit mobile version