Ana içeriğe atla

ds

 

Küçük kasap dükkanından küresel iş ortaklığına uzanan başarı öyküsü

16.11.2017 - 11:13

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ENTEGRE ET ÜRETİCİLERİNDEN HACIİNCE ŞİRKETLER GRUBU’NUN, KÜÇÜK BİR KASAP DÜKKANINDAN, KÜRESEL GIDA DEVİ MC DONALD’S İLE İŞ ORTAKLIĞINA UZANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ, GPD/ORTAK GELİŞİM KONGRESİ’NDE MASAYA YATIRILDI.

Antalya ve Konya'daki besi çiftlikleri, son teknoloji kesimhanesi, parçalama ve üretim tesisi, depoları ve sevkiyatıyla tam entegre hizmet kuruluşuna dönüşen Hacıince Şirketler Grubu’nun, küçük bir kasap dükkanında başlayıp, küresel global markalarla iş ortaklığına uzanan başarı öyküsü, GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde masaya yatırıldı.
Hacıince Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, Gıda Perakendecileri Derneği'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği, ana başlığı “Tüketici Odaklı Tedarikçi ve Perakendeci Verimliliği” olarak belirlenen “Ortak Gelişim Kongresi”ne, küresel gıda devi McDonald’s Genel Müdürü Oğuz Uçanlar ile birlikte katıldı. Aynı zamanda Ulusal Kırmızı Et Konseyi'nin (UKON) Başkanı olan Ahmet Hacıince sunuş konuşmasında, konferansın, “Değer Arttıran Hizmetler, Birlikten Güç Alan Başarı Öyküleri” başlıklı oturumunda, başarı öyküsünü katılımcılarla paylaştı.
Ahmet Hacıince,  kendi besi çiftliklerinde her aşamasını kontrol ederek ürettikleri etlerin, hem üretim modellemesi ile ülkemize, işbirliği yaptığı markalara hem de Hacıince için de büyük bir katma değer olduğunun altını çizerek, Hacıince Entegre Et Tesisleri’nde kullanılan yüksek teknoloji ve hijyene ilişkin bilgiler verdi.
Özellikle, Hacıince Entegre ET Tesisleri’nin kendi besi çiftliklerinde yetiştirdiği özel ırk büyükbaş hayvanların yüksek kaliteli ve verimli etin, uzun vadede ülke ekonomisine, partnerlik yaptığı global markalara sağladığı bir katma değere de değinen Ahmet Hacıince, Mc Donald’s ile iş ortaklığını da şöyle tanımlıyor:
“Bizim Mc Donald’s ile iş ortaklığımızın tam anlamıyla bir ‘win-win’ temelinde geliştiğini söyleyebilirim; Mc Donald’s bizimle çalışmaya başladıktan sonra iyi bir büyüme, başarı kaydettiğini söylüyor. Ben de, Hacıince Entegre Et Tesisleri olarak bizim hızlı bir büyüme temposu yakaladığımızı, işbirliğimizin ilk yılında yüzde 100 gibi önemli bir büyüme başarısı gösterdiğimizi söyleyebilirim.”

AHMET HACİİNCE, AKDENİZ’İN İLK ENTEGRE ET TESİSİNİN KURULMASINDA AİLESİNE DESTEK OLDU 
Hacıince Entegre Et Tesisleri Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, Akdeniz’in ilk entegre et tesisi Al-Et Alanya Entegre Et Tesisi’nin 1992 yılında kurulmasında ailesine destek oldu.
Al-Et Alanya Entegre Et Tesisi'nin kurulmasının ardından, kariyerini ve kendini geliştirerek, şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini başarıyla yerine getirdi. Antalya ve Konya’da 2004 ve 2005 yıllarında toplam 25 bin baş canlı kapasiteli iki çiftlik satın alarak, entegre et ve et ürünleri işletmeciliğinde önemli bir aşamaya geçti.
Ahmet Hacıince'nin şirket envanterine kattığı Antalya ve Konya’daki çiftliklerde, damızlık ve besilik hayvan üretimi ve beslenmesi yapılıyor. Ahmet Hacıince, son yatırımı olan Hacıince Konya Entegre Et Tesislerini 2013 yılında Konya Kaşınhanı mevkiinde kurdu.
2015 yılından beri üretime başlayan şirket Türkiye’de faaliyet gösteren birçok dünya markası ile partner firma düzeyinde ilişkiler kurarak et tedariklerini karşılıyor.

 

ds

Yukarı