Ana içeriğe atla

playpark

 

Kaliteli hizmetin 52 yıllık ismi; “Marmaris Büfe 1964” / High Quality Service Since 52 Years; “Marmaris Büfe 1964”

15.11.2016 - 15:45

Marmaris Büfe Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sargın: “Müşterimiz en çok neyi görmek istiyor ve tercih ediyorsa Marmaris Büfe olarak onu karşılamaya çalışıyoruz” dedi. 

President of the Board of Directors of Marmaris Büfe Mr. Mustafa Sargın: “We endeavor to meet the demand of our customers in terms of what they wish to see and what they prefer” he said.

“Şubelerimizin gerek dış gerekse iç görünüm açısından daha kaliteli ve güzel olmasını istediğimizden, değişen konseptlere mümkün olduğunca ayak uydurmaya çalışıyor ve bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” ifadesinde bulunan Sargın, “Nasıl ki gıda sektöründe kaliteli ürün konusunda ilk akla gelen markalardan biriysek, dükkanlarımızın görünümünde de aynı başarıyı yakalamak adına çaba sarf ediyoruz” dedi ve sözlerine, “Her şeyden önce şubelerimizin ön cephesinde dış bahçe olmasını tercih ediyoruz. Ayrıca ürün bazında da sürekli değişimlere gidiyoruz. Senede birkaç ürün mutlaka menümüze ilave ediliyor. Örneğin bu yıl biz menümüze salata ve menemen çeşitlerini dahil ettik. Müşterimiz en çok neyi görmek istiyor ve tercih ediyorsa Marmaris Büfe olarak onu karşılamaya çalışıyoruz” diyerek devam etti. 

GEREKLİ İÇ DENETİMLER AYLIK RUTİNLERLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR 
Franchise verdikleri şubelerdeki işletmecilerin işinin başında durmasını önemsediklerini ve bu noktada güçlü iletişim ağlarıyla gerekli denetimleri yaptıklarını belirten Sargın, “Gıda mühendisleri ve ekibi eşliğinde yapılan denetimlerle personellerden SWAP ve yüzey analizlerini istiyoruz. Aylık olarak franchising şubelerimizin iç denetimlerini sağlıyoruz” dedi. 

MERDİVEN ALTI FİRMALARA DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR!
“Yaklaşık 200 metrekarelik, birçok belge ve sertifikaya sahip olan bir imalathanemiz var”diyen Sargın, “Bu belgeleri hak etmek adına çeşitli yatırımlar yaptık. Mesela en hijyenik ortamı sağlamak adına 12 derece soğuk ortamda üretim yapıyoruz. Ayrıca daha kaliteli hizmet sunabilmek için kendi imalathanemizi HACCP sistemine uygun olarak kurduk. İmalathanemiz İstanbul Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 34-0246 onay numaralı ‘İşletme Onay Belgesi’ alınmıştır” dedi ve sözlerine devam etti:  “Üretim yerinin maliyetli olması, çeşitli merdiven altı olarak tabir ettiğimiz firmaların türemesine neden oluyor. Bu noktada halkımızın bilinçlenmesi kanaatindeyim. İnsanlarımızın, bu tür yerlerde ürünün son kullanma tarihine ya da markanın yeterli belgelere sahip olup, olmadığına bakması gerekiyor.  Ayrıca denetleme sonrasında şartlara uygun olmayan firmalara ya da markalara gerekli ağır cezai işlemler uygulanmalıdır ki, sağlığı tehdit eden bir takım olumsuz olayların önüne geçilebilsin…”

 

“Due to the reason that we desire our branches to have a more good quality and beautiful interior as well as exterior appearance ,  we try to keep up as much as possible with the varying concepts and we continue to work with this in mind ” stated Mr. Sargın, “Just like we are one of the brands that first comes to mind in terms of good quality product in the food sector, we wish and make efforts at  achieving the same success with regard to the appearance of our shops ” he said and continued as follows, “Above all else, we prefer  to have exterior gardens on the front side of our shops. Furthermore, we also prefer to continuously make changes in our menus.  A few new food products are added each year to our menu. For example, this year we added salad and menemen (eggs cooked with tomatoes, onions and green peppers) varieties to our menu.  Marmaris Büfe is trying to meet the demands of its customers in terms of what they wish to see and prefer” he said.

THE REQUIRED INTERIOR INSPECTIONS ARE CARRIED OUT VIA MONTHLY ROUTINE CONTROLS 
Mr Sargın continued to say that they do place importance to the effect that the business persons they have awarded franchising to, should sit and take care of the business at the branches and that towards this end they carry out the needed inspections thanks to their strong communication network, he continued as follows, “The  food engineers assisted by their team perform inspections during which we ask the personnel to make SWAO and area analysis. We realize internal inspections on a monthly basis at our franchise branches” he said. 

WE MUST PAY ATTENTION TO ILLEGAL MANUFACTURING! 
“We have a production plant situated on an area of around 200 meter squares, we have obtained numerous certified documents and certificates for our plant ”said Mr. Sargın, “We have made various investments in order to deserve to be granted the said certificates. For example, in order to safeguard a hygienic environment, we produce in a cool environment of 12 degrees. Moreover, in order to be able to offer good quality services we have established the HACCP system at our production plant.  Our production plant has obtained “Approved  Operation Permit” certificate bearing certification number 34-0246    from the Governor’s Office of Istanbul province, Agriculture and Animal Breeding Directorate ” he said and continued as follows:   “Due to the fact that the place of production is costly, various illegal manufacturer firms began to operate. In my opinion our public is knowledgeable in this regard.  Our people should check the validity dates on the products or whether the brand has sufficient certificates or not when buying from such illegal places. Furthermore, following inspection, those firms or brands that do not meet the required conditions should be severely punishable by law, in this way it will be possible to protect the people from elements that threaten their health…”

playpark

Yukarı