Ana içeriğe atla

ds

 

HuQQabaz yorumuyla Anadolu’nun dumanı üstünde lezzeti: ShisQebab!

16.11.2017 - 10:44

Siz de geleneksel lezzetin adresini arayanlardan mısınız? Yüzde 100 dana etinin yurdun çeşitli bölgelerinden gelen baharat ve çeşnilerle buluştuğu HuQQabaz’da Anadolu kebap kültürü yeniden şekilleniyor.

Menüden mekana bütün tasarımların ‘fast casual’ konseptinde düzenlenmesiyle misafirlerine kaliteli zaman geçirecekleri aynı zamanda yeni lezzetler keşfedecekleri bir deneyim sunan HuQQabaz, geleneksel tatlardan öne çıkan ShisQebab menüsü ile yöresel eti, pişirme usulü ve servisiyle damak zevkine düşkün misafirlerin gözde tercihi oluyor.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kebap kültürünü yine o bölgelerden baharat ve çeşnileriyle HuQQabaz’a taşıyan ShisQebab, yerel tatları yeni deneyimlerle birleştiriyor. Özenle doğranarak yüzde 100 dana etiyle hazırlanan kebap, kor ateşinde yavaş yavaş pişiriliyor. Sıcacık lavaş, közlenmiş domates ve biberle buluşan etin lezzeti iştah kabartan sunumuyla misafirlerle buluşuyor. Özel baharatlarıyla harmanlanan ShisQebab, kebap severlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

ds

Yukarı