Ana içeriğe atla

S

 

Elbet Steakhouse yeni yılda yeni yatırımlarla devam ediyor

14.02.2020 - 14:36

Mevcut iki şubelerinin dışında alt yapısını oluşturdukları ve Ar-Ge çalışmalarını tamamladıkları Elbet Burger House şubelerinin açılış hazırlığında olduklarını söyleyen Elbet Steakhouse Kurucu Ortağı İbrahim Çolak, “2020’de iyi bir  büyüme ivmesi yakalamayı hedefliyoruz.”dedi.

Elbet Steakhouse’un kuruluş hikayesini öğrenebilir miyiz?
Elbet Steakhouse 3 masa, 12 sandalye ve 3 personelle Mayıs 2016’da ben İbrahim Çolak ve ortağım Elvan Şahin tarafından kuruldu. Farklı bir işletmede ikimizde mesai arkadaşlığı yaparken, “Elbet bizim de bir gün kendi işimizi yapma fırsatımız olacak.” diye diye azmimiz ve şansımızın iyi gitmesiyle ilk şubemizi Etiler’de açtık. Bugüne kadar kalite ve hizmetimizden ödün vermeden ikinci şubemizi Akasya AVM’de açtık.
 

Şubeleriniz ve konseptleri hakkında bilgi verir misiniz?
Dört yıl içerisinde Etiler şubemizle birlikte 2019 yılında açtığımız Akasya AVM’deki restoranımızla şube sayısını 2’ye çıkardık.Elbet Steakhouse şubelerimiz, genel konseptleri itibariyle rahat, konforlu ve butik bir yapıya sahip. Misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri bizim için en önemli unsur.
 

Etlerinizi öne çıkaran özellikler neler? Kaliteli ürünler ortaya çıkarmak adına nelere dikkat ediyorsunuz?
Etlerimizi öne çıkaran birden fazla özellik var. Öncelikli olarak yerli besi olması, İSO belgeleri ve aşılarının tam olması çok önemlidir. Elbet Steakhouse olarak çiftlikten sofraya gelene kadar her aşamasına özen gösterdiğimiz etlerimizin kesilen hayvanın nasıl beslendiği, saklama koşulları ve ateşte nasıl pişirileceğine kadar dikkat ediyoruz.
 

Menünüzde müşterileriniz tarafından en çok ilgi gören ürünleriniz hangileri?
Aslına bakarsanız bütün ürünlerimiz ayrı ayrı ilgi görüyor. Ev yapımı sosis, ilik ve erik suyuna müşterilerimizin ilgisi çok fazla oluyor. Elbet Steakhouse restoranlarımızda genelde ailelerin çoğunlukla tercihi katkısız ve doyurucu özelliği ile ilk sırayı Elbet Burgerimiz alıyor. Protein değeri yüksek ve sıfır yağ oranına sahip, sporcuların ve formuna özen gösterenlerin tercihi ise lokum oluyor. Hoş sohbetler eşliğinde restoranlarımızı ziyaret eden müşterilerimizin tercihi de 400-450 gram ağırlığında olan steak, grup yemeği davetlerinde de Tomhawk tercih sebebi oluyor. 
 

Mevcut şube sayınızı önümüzdeki dönemde artırma plalarınız var mı? Hedeflerinizde neler var?
Elbet Steakhouse restoranlarımız için Ortadoğu ve Avrupa’dan çok fazla bayilik teklifi alıyoruz. Ancak 2020 yılında mevcut iki şubemizin dışında alt yapısını oluşturduğumuz, Ar-Ge çalışmalarını tamamladığımız Elbet Burger House’larımızın açılış hazırlıklarına mesai harcıyoruz. Yakın zamanda açacağımız Elbet Burger House’larımız Türkiye’de iyi bir burger yemek isteyen, beslenmesine dikkat eden müşterilerimize hizmet verecek. Yeni yapılandıracağımız franchise bayilik sistemi ile 2020’de iyi bir  büyüme ivmesi yakalamayı hedefliyoruz. 

elbet


 

GGG

Yukarı