Ana içeriğe atla

S

 

Bereket, 2017'de lezzet fırtınası estirecek

10.03.2017 - 09:57

Türk dönerinin küresel temsilcisi Bereket Döner, 2017 yılında geleneksel tatları koruyarak farklı lezzetler tattırmayı hedefliyor. 
2017 yılının ilk restoran müdürleri ve bayi temsilcileri ile bir araya gelen Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, özellikle gençleri hedefleyen yeni lezzetler ve farklı tatlar üstünde çalıştıklarını söyledi.

GENÇLERİMİZ KENDİ KÜLTÜRLERİNİN LEZZETİYLE GURUR DUYACAK
Türk dönerinin dünya çapında en güçlü rekabet aracı olduğunu söyleyen Muhammet Nezif Emek, 2017 yılında Bereket Döner'in kendi markasıyla özdeşleşen yeni lezzetlerle gençlerin gönlünü fethedeceğini söyledi. 
Türk dönerinin hem ideal bir lezzet hem de sağlıklı bir seçenek olduğunu belirten Emek şunları söyledi: “Döner bütün insanlığın ortak damak tadı olacak kadar güçlü ve sağlıklı bir yemek türü olarak kendini kanıtlamıştır. Yeni dönemde Türk dönerine yeni tatlar yeni lezzetler katarak tüketiciye ulaşacak, 2017'de aramıza yeni katılan restoranlarla birlikte dünyanın değişik ülkelerindeki müşterilerimiz yeni sürprizlerimizi konuşacak.” 

ÜRETİM KAPASİTEMİZİ ARTIRACAĞIZ
İki yıl içerisinde 81 ilin tamamında 300'den fazla şubeye ulaşmak istediklerini belirten Emek, restoran müdürlerinden ve şube yöneticilerinden ürün ve sunum kalitesinden taviz vermemelerini istedi. Aylık bin tonluk üretim kapasitesini artıracakları müjdesini veren Muhammet Nezif Emek, yeni katılan şube yöneticisi ve çalışanlarının da Döner Akademisi'nde eğitimden geçeceğini sözlerine ekledi.

n

Yukarı