Ana içeriğe atla

https://www.dsdamat.com/

 

TAB GIDA GÜÇLÜ FRANCHISE SİSTEMİ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

12.10.2020 - 11:06

TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Arby's®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları, birbirinden lezzetli ve ekonomik ürünlerle Türkiye’nin dört bir yanındaki lezzet severlerin vazgeçilmez buluşma adresi olmaya devam ediyor.

TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkanı sağlıyor. Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip olan TAB Gıda, Türkiye'de kurulu olan fabrikaları, depoları ve üretim tesislerinden oluşan ekosistemi ile yurtdışı yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor; ekmek, patates, salata ve et üretimi ve büyük bir lojistik ağının olduğu büyük bir ekosistemle hareket ediyor. 

TAB GIDA’nın 2020’nin zorlu koşullarına rağmen hız kesmeden Türkiye’nin dört bir yanında açılan yeni franchise restoranları ile büyümesini sürdürdüğünün altını çizen, TAB Gıda Franchise Koordinatörü İlhan Erkan; “Türkiye’de 6 markamızla 1200 ü aşkın restoranımızda misafirlerimize güvenilir ürünler ulaştırıyoruz. Tüm dünyada dengeleri değiştiren pandemi döneminde de hız kesmeden açılan 24 restoranımız yıl sonu itibariyle 35’e çıkacak. Yeni franchise restoranlarımız ile güvenilir bir çatı altında mevcut yatırımcılarımız ve yeni yatırımcılarımız ile güçlü ekosistemimiz ve desteklerimizle fark yaratmayı sürdüreceğiz.” dedi.

AİLE İŞLETMECİLİĞİ MODELİ İLE TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAYIZ

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, markalarından Sbarro® ve Usta Pideci® için aile işletmeciliği modelini geliştirdi. Bu modelde, girişimciler, tüm yatırımı TAB Gıda’ya ait olduğu restoranların işletmecisi oluyor. Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesine sahip olan girişimci ailelerin tercih edildiği bu sistem, TAB Gıda franchise sistemi ve gıda işletmeciliği konusunda tüm sorunları kendi bünyesinde çözen bir yapıya sahip. Aile işletmeciliği modelinde yatırım da tamamen TAB Gıda’ya ait oluyor. Bu da girişimci adayları için oldukça cazip ve büyük bir avantaj sağlıyor.

TAB Gıda bünyesinde geliştirilen bu model ile ailelerin kendi işine daha çok sahip çıkacağı ve  dört elle sarılacağı; daha titiz, kalite odaklı çalışacaklarına inanılıyor. 2018 yılında başlatılan aile işletmeciliği modeli kapsamında şu an birçok aile işletmecisi, müşterilerine hizmet veren restoranlarını işletiyor. Bu restoranlar Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin, Şanlıurfa ve Tokat gibi Türkiye’nin birçok ilinde bulunuyor.

ds

Yukarı