Ana içeriğe atla

nara

PASAPORT PİZZA’DA CİRO PAYI YOK, KAZANÇ VAR

05.02.2021 - 09:12

'Türkiye'nin En İtibarlı Pizza Markası' Pasaport Pizza, 23 yıldır Türkiye’de dünya devleri ile rekabet ediyor. 55 ilde 160 şubesi ile Türkiye’nin en büyük yerli pizza markası olan Pasaport Pizza, şubelerinden ciro payı almıyor.

Pasaport Pizza 1998 yılında ismini de aldığı İzmir’in Pasaport semtinde ilk şubesini açarak sektöre giriş yaptı. Yerel lezzetler ile dünya konseptini birleştirerek Türk damak tadına uygun pizza üretme misyonunu ilke edinen Pasaport Pizza, beklenenin çok üstünde bir beğeni ile karşılaşınca hızla büyümeye ve bayi sayısını arttırmaya başladı.

23 yıldır Türkiye’de pizza sektörünün Dünya devleri ile rekabet eden Pasaport Pizza, şuan 55 ilde 160 şubesi ile müşterilerine lezzetini ulaştırıyor. Kooperatif mantığıyla çalışan ve şubelerinden ciro payı almayan Pasaport Pizza, sektörde global markalar ve devasa bütçeler ile rekabet ederek,  şube sayısını ve cirosunu bu sert rekabet ortamında da hızla artmakta ve büyümektedir.

Pizzalarında kullanılan hamur birçok pizzacıda olduğu gibi dondurulmuş ve uzun süre bekletilmiş değil taptaze hazırlanıyor. Pasaport Pizza mevcut bütün şubelerinde aynı standartta, aynı kalitede, aynı lezzette ve aynı hizmet standardını sunma stratejisini izleyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutarak marka değerini yükseltmektedir.
 

nara

Yukarı